Anskaf dig kontaktlinser hos Wichmann Optik Herning
Boks 1
Boks 2
Boks 3
Boks 1

Prøv TEEN-endagslinser

Første måned gratis herefter:
198,- pr. mdr. inkl. linsekontrol

Kom ind og prøv, vi tjekker dine øjne, behov og finder de kontaktlinser der passer dig.
Når du køber linser hos os, skal du regne med at komme ind til mindst ét årligt tjek. Vi vil sikre os at linserne bliver ved med at passe dig og dine øjne.
Tegner du et uforpligtende TEEN-endagslinse-abonnement kan du få dine endagslinser med posten eller hente dem her i butikken.
Som TEEN-linsekunde skal du også forkæles lidt. Så når du skal have solbriller til ferien eller sportsbriller så kom ind – vi har altid noget der kan hjælpe dig til at se godt ud ...

 TEEN Vigniet

 

Kontaktlinser giver frihed

Kontaktlinser? - Dine øjne og dine behov er altid udgangspunktet når du snakker med os. Vi er specialuddannede kontaktlinse-optikere, så dine øjne er i sikre hænder. Månedslinser, dagslinser, farvede kontaktlinser, kontaktlinser til sport eller kontaktlinser som supplement til dine briller. Vi fører udelukkende kontaktlinser fra førende og godkendte leverandører og du må regne med at vi vil holde godt øje med dig – vi ved det er vigtigt at du har en god optiker der kan holde dine øjne friske – dine kontaktlinser er tættere end tættest på dine øjne.

Bestil tid til en snak og en gratis synsprøve - vi har naturligvis et Kontaktlinse-abonnement der passer dig, fx. friske dagslinser sendt til i din postkasse hver den første?

Kontaktlinser Img1
Kontaktlinser Img2

Vores nye kontaktlinser “LIVE” - opfylder behovene hos unge voksne i dag:

  • Behagelig – AquaGen™-teknologi
  • Sund – silionehydrogel til høj iltgennemtrængelighed
  • Praktisk – endagsalternativ
  • Prisbillige – silikonehydrogel til samme pris som hydrogel